PIZZERIA AALTEN

PIZZERIA AALTEN Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1151 beoordelingen
1 jun 2020 om 21:04 Een broodje doner zonder groente besteld je kon zien dat het er wel op gezeten had maar later afgehaald was. Pizza nauwelijks gebakken, thuis verder afgebakken (enorm slap)
30 mei 2020 om 23:49 Zwarte onderkant van pizza, ook nog erg laat geleverd...
30 mei 2020 om 20:39 Erg lang moeten wachten. 1 uur en 40min. Er was afgesproken zsm. , maar een indicatie zou dan vooraf toch prettig zijn
30 mei 2020 om 19:58 Top service en altijd vriendelijk.
30 mei 2020 om 19:26 Het eten was weer lekker de bezorging was weer super snel
29 mei 2020 om 22:46 Slechte tent bestellingen wederom niet compleet echt een ballen tent en dan krijg je ook nog zon ongeïnteresseerd mens aan de telefoon die de klachten van klanten niet serieus neemt. Echt slecht.
26 mei 2020 om 10:41 Je besteld om 18.00 u en je krijgt t pas een dik uur later wel warm maar de koude producten bij de warme in is niet erg lekker en de aardappelschijfjes waren slap en de snitzel was slap ipv krokant
25 mei 2020 om 19:49 17.00 uur eten bestelt en ik kreeg het pas 19.00 uur.. Met het gevolg dat ik niet meer kon eten omdat ik te lang erop heb moeten wachten. Is gelijk koelkast ingegaan. Baal hier enorm van.
25 mei 2020 om 14:03 Eten was nog matig warm, maar dik 1,5 uur moeten wachten op bezorging. Meerdere keren gebeld en kreeg uiteindelijk te horen dat het zondag was dus het kon wel langer duren. Van de timer klopte niks en vind het zeer slechte service dat het zo lang duurt...
24 mei 2020 om 23:29 Had zonder groente besteld en kreeg met groente, opmerkingen lezen ze niet eens..
24 mei 2020 om 20:39 Eten was goed ,wel luk wat te laat
24 mei 2020 om 19:31 Het smaakte weer goed